Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Angst

ANGST wordt gecreëerd.

Alle angsten worden je opgedrongen en als je ze gaat voelen dan wordt het jouw angst. Op welke manier kun jij met deze angst omgaan?

Wat kun je er aan doen? Mee doen? Of distantieer jij je ervan?

 

De externe oorzaak van die angst kun je proberen weg te halen of iets proberen daaraan te doen. Soms is dat lastig zoals nu met alle dreigingen in de wereld.

Vraag je af: Is die angst reëel? Waar ben ik nu écht bang voor? Wat als dit werkelijk plaats gaat vinden? Wat gebeurt er dan met mijn leven? Hoe ziet het er dan uit voor me? Stel jezelf goede vragen dan wordt het anders.

 

Je kan er voor kiezen om in die angst te blijven leven of je kiest ervoor om een “voorstelling” te maken van hoe jij vindt dat jouw leven er uit gaat zien? Of mag zien?

 

Hoe kan het dat een huidige externe situatie jou in de angst laat schieten, terwijl het bij je buurvrouw, werkgever, kind, coach niet gebeurt?

De kern van de angst is jouw interne existentie: Angst is een gevoel waarmee een bepaalde pijn die jij in je hebt, wordt geraakt.

Als je weet wat er in je wordt geraakt kun je daarmee aan de slag. Kun je die angst aanpakken en “oplossen”. De basis ligt in de weg om naar binnen te gaan. Dan kom je verder los van die angst van een dreiging van een derde wereldoorlog.

De angst accepteren is een kunst en als je daar hulp bij nodig hebt zoek die dan.

In welke vorm dan ook, zodat je weer open kunt staan voor liefde en liefde kunt geven en ontvangen.

Probeer om zo goed mogelijk te leven, om zoveel mogelijk liefde te geven dan krijg je liefde terug in plaats van angst.

Kun je er zelf niet uitkomen bel me dan en we gaan samen naar je emoties op zoek. Wat maakt dat jij die angst zo voelt?

Leer je angst erkennen, herkennen en accepteren Dat is stukken beter voor je gezondheid en voor de mensen om je heen. Echt waar!

Suc6

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

Sandra van den Hoogen, Enschede
Na een lange zoektocht naar "Wie ben ik eigenlijk", heb ik daar eindelijk antwoord op gevonden. Samen met Henriëtte is dit een mooi proces ...
woensdag 26 september 2012