Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Dierenriem

Voor persoonlijke informatie over jouw dierenriem teken, kun je een persoonlijke geboortehoroscoop laten maken door mij.

Ook voor kinderen is dit goed, want dan kun je precies zien waarom bepaalde dingen lopen zoals ze lopen.

 

De kreeft in het algemeen (dus geen persoonlijk plaatje van de horoscoop) is vooral een gevoelsmens. Bij de jonge kreeft uit zich dat anders dan bij een oudere kreeft. Het jonge kindje kreeft wil lekker verzorgd worden. Lekker geknuffeld worden. Lekker zachte kleertjes aan.  Op de lagere school is hij vaak schuw en verlegen. Kan zich terugtrekken van andere kindjes.

 

De oudere kreeft is kwetsbaar en week van binnen en gepantserd aan de buitenkant. Hij kan in geval van dreiging (dat iemand te dichtbij komt) enorm verharden. Hij willen vooral zijn kwetsbaarheid niet laten zien omdat die al ooit is beschadigd door een ander. Liever alles kwijt dan laten zien wat hij echt voelt.

Er kunnen van binnen enorme stormen woeden maar jij ziet ze niet aan de buitenkant. Nee, dat laat hij niet toe! Hij kan zelfs naar mensen zoeken die hem emotioneel raken én dan trekt hij zich terug. Ook verre reizen maken om te kunnen verlangen komt voor bij kreeften. Maar beleven van gevoelens kan hij niet werkelijk écht beleven.

Hij wil zorgen voor de ander, op zijn manier. Als kreeften net ouder Niet te veel genieten, niet te veel uit de band springen en vooral niet te veel opvallen daar houdt hij niet van. Hij houdt van gezelligheid in de vorm van huiselijke gezelligheid, samen op de bank zitten en keuvelen. Kaarsjes aan en een knabbeltje en een drankje en zijn avond is goed.

 

Familiebanden, stambomen maken, geschiedenis e.d. zijn boeiende zaken voor de kreeft. Hij wil resultaten zien en boeken en hij kan zichzelf dan een enorme pluim geven. Die verlegen kreeftjes toch. Ze zijn als je ze eenmaal gewonnen hebt volledig te vertrouwen en dat willen zij ook van jou.

 

Voor een persoonlijke horoscoop neem je contact met me op. Want bij iedereen staan de planeten op het tijdstip van geboorte op een andere plaats aan de sterrenhemel en dat maakt dat er géén twee dezelfde horoscopen zijn. OOK niet van een eeneiige tweeling.

Voor een horoscoop heb ik je geboortetijd, plaats en datum nodig.

 

 

 

Jettie H.
Wat ik geleerd heb: Het verleden op de rit krijgen is niet enkel eindeloos herkauwen van alles. Ja, ik heb dingen meegemaakt en já, dat was verr...
vrijdag 23 januari 2015

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo