Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Klant

Er kwam een ckiënt de praktijk binnen (niet bij de dokter) die veel lichamelijke klachten had.

 

Toen we eenmaal aan het praten waren vertelde ze mij, dat ze zichzelf terug wilde vinden.

Mijn vraag aan haar was, wat zij ermee bedoelde. Natuurlijk begreep ik wel, wat zij bedoelde, maar toch … Ik vroeg haar: wie ben je nu dan?

Waarop zij mij antwoordde met een lange rij van ziektebeelden. Allemaal namen en de een nog erger dan de andere in mijn ogen. Ze vertelde uitvoerig
welke ziektes, behandelingen en welke medicijnen zij nodig had.

Toen ik aan haar vroeg of zij dit was: schrok ze! Ze begreep de vraag niet helemaal en ik legde haar uit wat ik bedoelde.

OEPS, nee ik ben dit niet. Ik heb dit allemaal zei ze met een rood hoofd.

Ik vond dit een mooie start voor ons coachtraject van gesprekken én de Helende Reis Methode.

We hebben enorm veel opgeruimd en na een aantal sessies, zei ze oprecht: Nu ben ik weer diegene die ik WIL zijn!

Hoe dat dan was, vroeg ik haar weer.

Ze antwoordde: een vrouw die wel van allerlei ziektes heeft en gehad heeft, maar mijn hart is nu ruim en open. Ik ben die ziekte niet. Ik ben vrij om keuzes te maken tot hoever ik die ziektes mijn leven laat bepalen.

 

Ik zag een ruimhartige, vrije, open en liefdevolle vrouw de praktijk verlaten. Een vrouw zonder verhalen. Verhalen die vaak leven in het hoofd van de cliënten. Brandon Bays roept dan: Cut the story en ja, dat is het begin van herstel.

Naar "binnen" gaan, naar je hart leren lusiteren en vandaar uit ervaren wat er is opgeslagen in al je cellen. Alle niet goed of niet goed verwerkte emoties, die emoties waar jij pijn van hebt gehad. Die emoties maken je ziek letterlijk en figuurlijk. Het kan wrok, haat of nijd, pisnijdig of wat dan ook zijn, maar het maakt je lichaam ziek. Hoe dat je ziek maakt en hoe je je daarvan kunt bevrijden is een prachtige reis. Echt waar.

Helende reizen zijn de beste methodes om je leven te helen!

 

Geef jezelf (of een ander) dat waardevolle cadeau voor moederdag, vaderdag of gewoon elke dag!

WIl je meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

Marieke K.
Lieve Henriette, De Helende Reis heeft me mooie inzichten verschaft.Tijdens het laatste stuk fietsen had ik nog een inzicht dat ook wel aansl...
maandag 01 februari 2016