Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Positief of negatief in het leven staan?

Misschien sta je van nature positief in het leven en ben je een positief ingesteld persoon, zoals men het in de volksmond ook wel noemt. 

En wellicht heb je ook wel eens een moment dat jet het wat minder positief ziet zitten. Herkenbaar?

 

Als je bewust in het leven staat, herken je die momenten bij jezelf (bij de ander zie je ze vaak meteen;) 

Het gevoel wat je krijgt bij die minder positieve momenten, dat herken je vaak als geen zin, down, boos, teleurgesteld etc. Het gevolg is dan vaak zo dat de hele dag zo door gaat. 

Een positief gevoel zorgt voor mentale kracht. Je kan de hele wereld wel aan als je je goed voelt. Toch?

Als je die mentale kracht in kunt zetten op zo'n dag, dan kun je elk doel bereiken wat je je voor genomen hebt. 

 

Men is zo goed in het zichzelf onnodig moielijk maken door negatief te denken. Je gedachten bepalen hoe je leven eruit gaat zien. Negatieve gedachten zijn vaak niet eens gebaseerd op fieten, maar op negatieve denkpatronen (overtuigingen) uit het verleden. 

de grootste winst die je kunt boeken als persoon, is erachter komen hoe jouw manier van denken (en daarmee je gevoele)  de  balans in jouw leven kunt beinvloeden. 

 

De kunst is om je niet te veel te richten op die negatieve gevoelens, richt je op wat of wie je wilt zijn. Richt je op het leven wat je wilt leiden, op de persoon die je wilt zijn. Misschien zelfs wel op het voorbeeld wat je wilt stellen voor anderen om je heen. Niet langer klagen, zeuren en roepen dat je je niet goed voelt. Het lukt me toch niet of ik ben niet tevreden met het leven wat ik nu leid. Dan krijg je gegarandeert dat leven dat jou dan gaat lijden!  

 

Soms werkt het inderdaad zo gemakkelijk. Soms heb je een Journey-reis nodig, soms heb je gesprekken nodig om hier te komen. 

Het is bij ieder anders, het verleden is bij iedereen anders dus kijk wat bij jou past om weer positief en vol vertrouwen in het leven te komen staan.

 

Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je me bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en als je het alleen kunt: Suc6 en veel plezier met jouw reis! 

 

 

 

 

 

 

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

h
Je bent voor mij een mooi, warm, hartelijk persoon, iemand die me een duw(tje) in de rug geeft de goede richting in! Als ik woorden nodig heb om mijn ...
woensdag 19 december 2012