Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Praktijk NU

In deze chaotische onzekere tijd van het Corona-virus, heb ik na rijp beraad met mijzelf (en met collega’s) gesproken en (voorlopig) besloten voor ieders veiligheid de komende weken tot .... de sessies per Skype te doen, voor diegenen die daar behoefte aan hebben. Continuïteit van mentale hulp is juist nu, in deze onzekere tijden, heel belangrijk. Het is nu meer dan ooit van belang, dat je elke dag met bewust zijn begint.

Dit is vooral goed om uit de collectieve hysterie te blijven.


Hoezo?

Nu als je doordrenkt van angst bent, verdwijn je zogezegd in de overlevingsstatus.

Als angst, onveiligheid en stress de overhand nemen dan functioneert het immuunsysteem matig tot nog minder. Je primitieve brein neemt het allemaal over. Dat zag je gebeuren met de acties van ‘Hammmmmsterren’ (de schappen waren bijna leeg in de supermarkt).

Het is goed om voor jezelf en je geliefden te zorgen, daarnaast is het ook goed (om op afstand) voor de medemens te zorgen. Er zijn verschillende manieren om met bedreigende situaties om te gaan: overleven, angst of vanuit compassie, vertrouwen en liefde.

Ik kies voor het laatste, want ik wil niets ‘ontvangen’ van mijn cliënten EN zeker niets ‘doorgeven’.

 

Laat het me gerust weten of je telefonisch of per skype de sessie door wil laten gaan op het geplande tijdstip dat we afgesproken hebben.

Ik zit er vol vertrouwen klaar voor ??

 

En ik hoop dat jij en je geliefden in goede gezondheid de komende tijd goed doorkomen. 

 

 

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

Ineke
Begin augustus ben ik bij Henriëtte geweest. In een rustige, veilige sfeer heeft ze me begeleid bij mijn helende reis. Ik heb een enorme boosheid/wo...
donderdag 07 september 2017