Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Soorten helende reizen

Elke reis is uniek. Elk mens is uniek, dus jij ook!

Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond.

Na een Helende Reis sessie ben je heerlijk ontspannen.

 

Er is een bepaalde opbouw in het ondergaan van reizen, voor de beste resultaten. Om verschillende thema's uit je leven van alle kanten te kunnen benaderen, is het goed om meerdere reizen te ondergaan. Het is ook goed om ná de Helende Reis die dag rust te nemen. Tevens bevordert veel water drinken, de reiniging van je lichaam.

 

De kinderreis

Kinderen zijn vlinderachtig in hun gevoelens, hun denken en doen. Welke kwestie er ook speelt voor je kind, ik begeleid dit alles op een open, veilige, creatieve en speelse manier. We beginnen met een tekening, dan ondergaat je kind de kinderreis en ik kijk vooral wat de behoefte én de draagkracht van je kind is.

 

De fysieke reis

In de fysieke reis vormen lichamelijke klachten het uitgangspunt. We beginnen op die plekken waar fysieke problemen worden ervaren en gaan onderzoeken wélke specifieke emoties hiermee samenhangen. Vervolgens kijken we welke herinneringen er aan deze emoties ten grondslag liggen.

 

De emotionele reis

Met de emotionele reis gaan we door allerlei emotionele lagen heen, één voor één. Centraal staat het uiten van negatieve emoties en het vergeven van de mensen door wie deze negatieve emoties in de cellen zijn opgeslagen. Dit gebeurt met compassie en zachtheid. We raken bevrijd van deze emotionele blokkades, waardoor ook de daaruit voortvloeiende fysieke en mentale symptomen zoals klachten, stoornissen en/of problemen vrij snel vanzelf verminderen.

 

De reis van Overvloed

Je kan in alle welvaart leven op het gebied van gezondheid, relaties en werk. Oude patronen en overtuigingen die je weerhouden kun je hiermee opruimen. Wat weerhoudt jou er van om een leven van overvloed te leven?

 

De no ego reis

Oude "niet verwerkte" herinneringen hebben ons geleerd om ons voor die pijn af te wenden, een muurtje om ons heen te bouwen. Wie ben je wel en wie ben je niet? Je opgelegde, aangemeten, aangeleerde "masker" mag verdwijnen. Het ego wil dit alles controleren en dit mag je loslaten. Dat ervaar je in een no ego reis. Je mag jezelf zijn!

 

De levensdoelreis

Wie ben je? Wat wil je met jouw leven? Waar ligt jouw passie? Wat vind jij werkelijk zinvol? Waar ben jij écht goed in? Wat is de reden dat je hier op aarde bent? De Levensdoel reis is geschikt om hier meer inzicht in te krijgen.

 

De designer reis

De designer reis is een reis die, op een creatieve, geïnspireerde wijze, verschillende soorten reizen met elkaar combineert. Voor wie onduidelijke, verschillende, paradoxale of tegenstrijdige klachten of problemen heeft, is dit een hele goede ingang. Op deze manier komen we vanzelf terecht bij de dingen die momenteel het belangrijkste zijn om als eerste te worden opgelost.

 

 

 

A.O
Dankjewel! Het was een mooie reis. Een hele mooie.! En dank voor de fijne begeleiding daarbij. Voelde heel prettig en veilig. Hartelijke groet, 6...
donderdag 07 december 2023

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo