Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Lezing Journey Helende Reis

EMOTIES DE MISSING LINK IN FYSIEKE GENEZING!


- lezing door Arnold Timmerman, Middenzaal, 12 november 16-16:50
- de NVJP is te vinden op stand 118 

 

Soms heb je als therapeut alles goed gedaan in de behandeling van een fysiek symptoom, maar de behandeling lijkt net niet aan te slaan. Of er is om onverklaarbare redenen sprake van terugval. 

 

De oorzaak komt aan het licht in Journeytherapie (voorheen in Nederland ook bekend als ‘De Helende Reis’). Nadat de oorzaak onder de loep is genomen en is verwerkt, gaan de deuren naar de beschikbare fysieke genezing vanzelf open. Journeytherapeuten werken daarom hand in hand met andere therapeuten.

De Nederlandse Vereniging van Journeytherapeuten (NVJP) heeft internationaal Journey seminarleider & Journeytherapeut Arnold Timmerman gevraagd een lezing te geven over hoe emoties de missing link zijn in fysieke genezing en waarom Journeytherapie zo goed samengaat met andere therapieën. Arnold heeft van 2004 tot 2008 fulltime met Journey-grondlegster Brandon Bays rond de wereld gewerkt, waarna zij hem heeft gevraagd internationaal Journey seminars en retraites te geven. 

 

Journey-grondlegster Brandon Bays had al jaren bekendheid opgebouwd als internationaal mind body health expert (o.a. in samenwerking met Tony Robbins), toen een medische diagnose uitwees dat ze een tumor ter grootte van een basketbal in haar buik had. Dit stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Ze ondervond hoe onverwerkte emoties en ongezonde overlevingsstrategieën ten grondslag lagen aan de tumor. Haar eigen helingsproces – zonder gebruik te maken van de orthodoxe methoden – werd de basis van het huidige Journey-werk.

De NVJP is de beroepsvereniging voor Nederlandse en Belgische professionals die gecertificeerd zijn om met de Journey-methode te werken. Deze professionals, Journeytherapeuten genoemd, staan vermeld op de NVJP-site www.nvjt.nl. Alle NVJP-leden hebben de internationale Opleiding tot Journeytherapeut doorlopen. Voor meer informatie:www.thejourney.com  

 

De NVJP ondersteunt haar leden bij het werken als Journeytherapeut. De NVJT hanteert een beroepscode en biedt een nascholingsprogramma aan. Daarnaast verzorgt de NVJT lezingen en/of workshops bij andere vakverenigingen. Zij hoopt op die manier andere therapeuten een waardevolle aanvulling te bieden in hun werk.

De NVJP wil het beste van alle therapeuten verenigd zien ten gunste van de cliënt.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten - bij de lezing en/of de stand 118 

Welkom

 

Jij komt toch ook? 

 

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

Yvonne
Ik hoef niet niet meer zoveel op dit moment van mezelf. Mijn eigen grenzen aangeven... lijkt me. Opnieuw resetten van mijn leven! Op het moment dat...
woensdag 27 februari 2019