Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Levenscoach,hooggevoeligheid (hsp), rouw- en vitaliteit

Gespecialiseerd in begeleiding van Hoog-gevoelige personen met stress gerelateerde 'uitdagingen' in het omgaan met hooggevoeligheid, HSP, hoog sensitief zijn ... (ook kinderen HSK) met de daarbij horende levensvragen op het gebied van werk, relaties en persoonlijke ontwikkeling.   

EN 

gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in rouw, met name rouwenden na zelfdoding.    

 

Samen kijken wij naar wie jij bent en wat jij nodig hebt: emotioneel, fysiek, psychisch, energetisch en spiritueel. Alles om het beste in je naar boven te halen: de relatie met je unieke zelf! Ben jij in balans op dit ogenblik? Kun jij hier volmondig 'ja' op antwoorden? 

  

(HSP) Hooggevoeligheid een last of een kracht? Mijn mening is dat het een talent is met vele unieke kwaliteiten! Absoluut geen ziekte! Samen ontdekken wij wat bij jou (je kind) past om overprikkeling of onderprikkeling te (h)erkennen. Ontdekken wat de voordelen zijn van HSP en juist daardoor in je kracht komen te staan ... Wat zal er veranderen voor jou? 

 

Voel jij je als (pré)-puber thuis, op school of nérgens begrepen? Voel jij je (soms) eenzaam, verdrietig of angstig? Heb je homoseksuele gevoelens en kun je er niet over praten? Of een negatief zelfbeeld, paniek- of woedeaanvallen, depressieve gedachten of misschien zelfs gedachten over zelfdoding? Hier kun je alles bespreekbaar maken in alle veiligheid.   

 

Ervaar je als dertig-plusser de druk om alle ballen in de lucht te houden? Heb je last van keuze stress? Kun je geen grenzen aangeven? Ben je 'uitgeput'? Of heb je een hoofd vol ruis? Ga je richting burnout of zit je in een burnout? Wat ik hierin voor jou kan betekenen

                                          

Verdriet dat rouwen heet. Bij alle rouw word je gedwongen te zoeken naar een nieuwe balans in je leven. Alle vanzelfsprekendheid is verdwenen. Rouwen is de balans hervinden tussen het voelen van je pijn én de kracht opdoen om door te kunnen gaan.

Zeker na een zelfdoding in je gezin of naaste omgeving.

Verder heb ik het 'Preventie-certificaat' bij 113 behaald, want elke suïcide is er één te veel. 

 

Via je werkgever kun je meestal een extern begeleidingstraject aanvragen. Zeker inzake verzuimpreventie, stressmanagement of persoonlijke ontwikkeling. Informeer er naar bij je werkgever. 

 

Wat heb ik te bieden in de praktijk:

Gesprekken op basis van psychologie EN lichaamsgerichte methodes. Helende Reis methode (Brandon Bays The Journey). Intuïtieve ontwikkeling; individueel en in groepsverband. luisterkind methode voor als je kind niet kan vertellen wat er aan de hand is.    

  

Coaching op holistische basis brengt je terug in het NU in verbinding met je hart. Het vergroot je zelfvertrouwen, je energie, je innerlijke rust en je vitaliteit. Alles in jouw tempo en met de methode die bij jou past.

De eerste stap is Bewustwording en de laatste stap in wijsheid is: de wereld te aanvaarden. Hoe mooi is dat? 

 

Wil je een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten om te kijken en te voelen of we een goede match zijn? Dit is voor ons beiden belangrijk. Neem dan vrijblijvend contact met me op: 06-10059297 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Praktijkadres: achterzijde Waterlei 288 te Apeldoorn

 

Je gegevens zijn bij De Levensbron veilig. Lees hier de privacyverklaring (AVG) 

Leveringsvoorwaarden worden meegestuurd bij de afspraak

KvK nr. 019190591    BTW nr.    BTWnr NL001283209B12  

Aangesloten bij NIBIG Wkkgz en Baelens 

Vakvereniging NVJP en als bestuurslid zorgdragend voor de kwaliteit van het werk in de praktijk.   

 

  

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

Mat
Ik weet NIET wat je gedaan hebt, maar het werkt!
zaterdag 08 augustus 2020