Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

De kunst van het leven is: mee te veranderen als het leven verandert.

We leven in een hectische tijd van veel veranderingen. Alle ballen in de lucht houden én keuzes maken. Hoe doe je dat?

 

Als dertiger:
Het is spitsuur in je leven en daarnaast lijkt het wel alsof alle belangrijke beslissingen NU genomen moeten worden Én dit zijn er nogal wat op een dag! Er wordt ook van je verwacht dat je de lieve, begrijpende, ondersteunende én tegelijkertijd ook de onafhankelijk, assertieve, doortastende vrouw of man bent! EN daarbij moet alles voor een tien plus gebeuren natuurlijk! 

 

Als je het gevoel hebt dat je geen keuze meer hebt, krijg je stress! Het is teveel. Het gevolg hiervan is een vol hoofd en veel gepieker. Een burn-out ligt op de loer. Of erger nog, een ziekte schudt je wakker als wake-up call! Daar zit je toch niet op te wachten? Stop ermee!

Als je dit opmerkt is het “mooie” ervan, dat je besluit om hier vandaag nog verandering in aan te brengen. 

 

Je bent veertiger, vijftiger en je hebt alles goed voor elkaar: een top baan, huis, gezin, vrienden en je onderneemt veel. En tóch knaagt er iets: een gevoel van onrust, leegte of ontevredenheid. Je zou je toch gelukkig moeten voelen?

 

Als zestiger begint de tweede helft van je leven. Er is nog zoveel te doen, te beleven, uit te zoeken en te leren. Je levenslandschap verschuift en verandert. Van vol
in het leven staan en meedoen naar gedeeltelijk of niet meer meedoen in de maatschappij. Deze verandering kan een indringende en soms een depressieve uitwerking hebben. Is je glas half vol of half leeg?

 

Leven is een continue ontwikkelingsproces en het doel van coaching is om in beweging te komen! Juist in het gebied waar je tegen dingen aanloopt of vastloopt.

Je hebt even een klankbord nodig en dat bied ik je.  

Wij kijken samen waar je beslissingen kunt nemen én dat brengt rust.

 

Is je interesse gewekt? Spreekt mijn manier van begeleiden je aan?

Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen: 06 10059297 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier

 

Ik werk vanuit Arnhem, Apeldoorn en op locatie.

 

 

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

K
Hij wil wel elke dag naar je toe. Het is zo fijn dat hij bij jou komt en zo opknapt Henriette ik dank je daarvoor. Ik dank je voor het feit dat je b...
zaterdag 24 december 2016