Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

Weg met die oude ongezonde patronen

Bevrijding van ongezonde oude patronen


In ons gedrag, emoties en denken blijven zich patronen herhalen, steeds weer en weer.

Zeker in tijden dat je niet goed in je vel zit, om wat voor reden dan ook. 


The Journey methode (Helende reis) is een manier om je oude patronen te ontdekken en te veranderen.

Uiteindelijk belemmeren die overlevingsstrategieën jou op den duur. Het zijn belemmeringen ten gevolge van oude ervaringen/herinneringen die je opgeslagen hebt in je cellen. Ze beperken je of te wel fysiek, emotioneel of psychisch.

Hoe weet je dat ze je belemmeren? “Ineens” weet je het.

Ineens zijn er klachten, ziekten of ander ongemak waardoor je voelt: NU moet er iets gebeuren. Dat heeft jou tijd nodig en mag nooit opgelegd worden door een ander.
Deze oude belemmeringen tasten je levensgenot aan, je merkt dat je niet goed in je vel zit, je voelt je ziek, depressief, leeg, ongelukkig, gevangen of wat dan ook. Je voelt je daardoor belemmerd in een gelukkig en goed leven. Soms kun je een tijd de schijn nog ophouden, maar eens is het “moment” van heldere weten daar: NU moet ik iets.
Het goede nieuws is: ELK mens is in staat tot zelfherstel/zelfheling als onverwerkte emoties goed verwerkt zijn! Herkenbaar?

  

   jet bij Carin met boek overdracht

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

Annelies B
Ik heb een coach traject gevolgd bij Henriette. Hier heb ik in een vrij korte tijd veel van mezelf geleerd. Henriette is een warme vrouw die veiligh...
maandag 27 november 2017