Coaching De Levensbron

voor persoonlijke groei en vitaliteit

1/2 vol

Is jouw glas half vol of half leeg?

 

Hoe je tegen de wereld aankijkt bepaald uiteindelijk hoe je in de wereld staat. Hoe jij daarin staat.

 

Iemand die de wereld om hem heen vol wantrouwen bekijkt, zal de wereld ook zo ervaren.

Want: elke tegenslag die hij tegenkomt is een bevestiging, dat de wereld ellendig en rot in elkaar zit. “Er deugt helemaal niets!” is dan kortom de conclusie.

 

Iemand die de wereld nieuwsgierig en uitdagend ziet, ziet de problemen die hij tegenkomt als hobbels op de weg. OF gaat er in elk geval mee aan de slag en breekt niet alles meteen tot de grond toe af. Klopt?

 

“Er deugt niets” , kan worden “dit is absoluut niet fijn wat me nu overkomt! “ of het is vreselijk wat me overkomt, hoe kan ik dit voorkomen de volgende keer?”

 

Als life coach ben ik dagelijks bezig met de kwaliteiten, talenten en authenticiteit van mijn cliënten en kijken we samen naar hun leven.

Met als doel: het levensgeluk op alle levensgebieden te verhogen! Daar word ik weer blij van als ze zo het pand verlaten. 

 

Mijn glas is half vol, deze keuze heb ik bewust gemaakt. Ik wil vol in het leven staan, leven wat maakt dat ik me goed kan voelen, dat ik kan stralen, dat ik de sterren kan zien, dat ik bewust omga met alles wat er is!

 

Hoe jij tegen de wereld aan wilt kijken is uiteindelijke aan jou: Is jouw glas half vol of half leeg?

 

Laat me dit maar horen.

Elise van der M.
Wat Henriette is: MIJN coach, een oudere wijze coach die is zoals ze IS. Mijn rots in de branding vanaf het moment dat er veel in mijn leven speelde. ...
zondag 24 september 2023

 verder 4

 

 luisterkindlogo

 Journey logo

 

linkedin-logo